Börja med att hälla lite vatten i botten av din airfryer - antingen i en skål eller i botten av lådan om möjligt. Detta förhindrar att fettet från baconet brinner. Du kan också använda vattnet om du behöver göra sås efteråt.
Linda baconskivorna runt din medister så att de täcker hela korven innan du lägger den i korgen och sätter in den i luftfönstret. Du kanske behöver en skiva till, eller kanske en mindre, beroende på storleken på din medister.
Pensla medistern med lite olja för att förhindra att den bränns i korgen.
Peta i medistern med en gaffel för att förhindra att den spricker under tillagningen.
Förvärm airfryern till 180 grader och tillaga medistern i airfryern i cirka 30 minuter. När den är fin och gyllene och baconet är krispigt är din medister redo att serveras.
Video
Anteckning
Du kan servera din medister med potatis, sås och andra grönsaker - till exempel broccoli, brysselkål eller kanske en liten sallad.