Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Hjem » Kosttillskott » Recept med proteinpulver – få läckra kosttillskott här

Recept med proteinpulver – få läckra kosttillskott här

Recept med proteinpulver

Älskar du att träna och bygga muskler, men behöver något för att få igång din muskeluppbyggnad? Då har du säkert hört talas om smarta kosttillskott. Nedan har vi tagit fram några läckra recept för proteinpulver, inklusive choklad.

Choklad passar till det mesta om du vill ge ditt kosttillskott en extra söt smak. Bland proteinpulverrecept är choklad en av de mest populära smakerna. Många träningsentusiaster använder tillägget för att få in extra protein i kroppen för att hjälpa till att bygga muskler.

Recept med proteinpulver och choklad

Har du provat att göra pannkakor med chokladpulver? I många butiker i hela landet kan du köpa chokladpulver och göra de godaste rätterna, som till och med kan ersättas med en efterrätt på fredagskvällen. Du kan till exempel göra de godaste pannkakorna som är fulla av protein. Vi har skrivit en artikel om ekologiskt proteinpulver om du vill må extra bra.

Det här är som sagt ett av de mest populära recepten du kan hitta när du söker efter ett recept med proteinpulver och choklad. Pannkakor finns i otaliga varianter och med många olika smaker – så varför inte passa på att göra de godaste chokladproteinpannkakorna?

Receptet är ganska enkelt: mosa först en banan i en skål. Tillsätt sedan 2 ägg och mosa ingredienserna väl tillsammans. Tillsätt sedan 50 gram havregryn och 1 matsked mjöl till blandningen och blanda igen. Tillsätt sedan 50 gram chokladproteinpulver, 1,5 dl mjölk och blanda igen. Tillsätt 1 tsk bakpulver och 1 tsk vaniljsocker till blandningen och grädda pannkakorna i en varm stekpanna med smör.

Proteintillskott är en bra källa för att öka din träning.

Andra recept med proteinpulver

Detta är ett klassiskt exempel på recept med proteinpulver av choklad. Naturligtvis finns det många läckra idéer om hur du kan använda chokladprotein i din matlagning för att öka muskeluppbyggnaden. Du kan också kolla in våra fantastiska recept på proteinblandade pannkakor eller de fantastiska bananpannkakorna med proteinpulver.

Om du vill veta mer om andra proteinpulver på rea – läs mer här.


Rulla till toppen