Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Om ProduktTestning

Stöd lokala restauranger och upptäck nya spännande kampanjer i Köpenhamn varje vecka.

om mydinners

Vi är ProduktTestning.se och vårt recept är ganska enkelt.

Vi väljer ut och samarbetar med några av de bästa matställena och restaurangerna i stan, så att du kan krydda ditt liv med nya och läckra matupplevelser av bästa kvalitet – alltid till ett bra pris, förstås.

I en tid av ständiga förändringar och restriktioner har vi ett uppdrag att göra det enkelt för restaurangbranschen att fylla lediga bord under de timmar då varje restaurang har överskott av resurser. Genom mydinners hjälper du till att göra just det. Vi anstränger oss för att välja ut de bästa matupplevelserna, restaurangerna bestämmer när de har överskott av resurser och du besöker dina nya favoritrestauranger, alltid till bra priser.

På ProduktTestning.se vänder vi oss till dig som konsument, men också till den enskilda restauratören. Du får möjlighet att upptäcka nya matupplevelser varje vecka och restaurangägarna får chansen att utnyttja sina resurser fullt ut. Vi är här för att ge dig nya matupplevelser. Vi vill göra varje dag till en fest. Varje dag räknas, för dig, för restaurangerna och för mydinners.

Upplysning om reklam och användning av affiliatepartnerskap

Mydinners strävar alltid efter att vara öppen och transparent i kommunikationen. Vi vill klargöra våra processer och hur vi fattar beslut när vi pratar om produkttester, rekommendationer, erbjudanden, recensioner och restaurangbesök.

OBS. ”Lägsta pris” avser det lägsta priset hos de partners som vi samarbetar med och som vi tar med i vår jämförelseöversikt. Vi samarbetar med KitchenOne, Coop, ONYX COOKWARE™ ApS, Cosori (Leading Technology ApS), Elgiganten, iRobot, Gilpa, Bodylab, Earlybird.

Vi testar inte produkterna själva, utan samlar in rekommendationer och recensioner. Alla reklamationer är tillverkarens ansvar.

Vi har partnerskap med stora varumärken och återförsäljare inom flera olika branscher och urvalet kan påverkas av dessa partnerskap, men vi tar ändå hänsyn till de relevanta för- och nackdelarna med varje produkt, matställe och affär. Dessa samarbeten, relationer och kommissionsavtal omfattar:

 • Produktrekommendationer med kostnad per klick och system med affiliateavgifter som ger provisioner genom produktlänkar.
 • Vi får därför provisioner från handlare, som varierar beroende på handlare eller varumärke.
 • Affiliate-marknadsföring fungerar på så sätt att om en kund gör ett köp genom att besöka vår guide eller webbplats får vi en viss procentuell provision.
 • Provisionen kommer dock att annulleras om varan eller produkten returneras. Därför rekommenderar vi inte produkter av låg kvalitet eftersom vi vill ha bästa möjliga kvalitet för våra kunder.

Om du har ytterligare frågor om våra guider, metoder, riktlinjer och tester är du välkommen att kontakta oss på följande e-postadress: kontakt@pkmedier.dk.

Hur gör vi det på ett metodiskt sätt?

När vi väljer ut och skriver ner listor och produkter för våra guider och översikter går vi igenom tidigare tester, rekommendationer och recensioner för att få det bästa intrycket och bedömningen av vilka produkter som presterar bäst i tester och vilka fördelar som finns i de olika produkterna.

Metodologiskt genomför vi jämförande analyser av mediegranskningar och höjdpunkter. Beroende på område, produktkategori och eventuell information gör vi kunskapssökningar på det specifika området och kvalitetskontrollerar informationen.

Om du får felaktig information är du välkommen att skriva till oss och anmäla det. Vi strävar efter att ständigt lära oss och utvecklas, och om du upplever problem välkomnar vi feedback. Vi fortsätter dock att frånsäga oss alla garantier med avseende på din köpta produkt. Detta är tillverkarens ansvar.

Vilka källor använder vi? Våra rekommendationer och recensioner är baserade på medier som Politiken, NewYork Times och andra stora mediehus och på svenska Råd og Rön, i produktrekommendationer samt produktgruppens respektive kundfeedback och recensioner.

För restaurangrekommendationer använder vi ofta bloggar, matrecensenter, stora medier som MigogKBH, Migogaarhus, VisitCopenhagen, Elle, Berlingske och många andra framstående medier.

Vi gör vårt bästa för att undvika partiskhet, men eftersom vi också har ett team som besöker många restauranger i syfte att recensera dem, kan subjektiva recensioner förekomma, men de har sina rötter i verkliga besök.

Forbrugerrådet tänker också ofta på våra källor, eftersom de just har testat produkter, och gör en hel del ”bäst i test” på produkter i allt från tvättmaskiner och robotdammsugare till elcyklar.
För oss är det viktigt att inkludera kundrecensioner och feedback i våra samlingar av recensioner, eftersom dessa är viktiga för den faktiska användningen av produkten, dess kvalitet och användarvänlighet. Detta är viktigt för våra analyser.

Hur väljer vi?

Med reservation för att vi inte har kunskap om mindre och små producenter försöker vi hitta den bästa produkten som motsvarar de flesta konsumenters behov och önskemål. Vi ser att de bästa produkterna i testerna är subjektiva beroende på önskemål och behov.

En produkt kan vara bäst för en och inte för en annan. Därför lyfter vi fram produkternas för- och nackdelar så att du som konsument kan bedöma vad som är viktigast för dig.

Vi går in på specifikationerna och innehållet i varje produkt, tillsammans med priset och vad konsumenten får för pengarna. Detta kan ha betydelse för återkopplingen och kundomdömena för varje produkt.

Mydinners har som mål att ge konsumenten en plattform för att hitta de mest populära och bästa produkterna i sin kategori, oavsett om det är restauranger eller köksutrustning, så att köpfasen optimeras och blir effektivare.

Vem väljer och granskar produkterna?

Peter Rasmussen

Peter Rasmussen

Specialist på kosttillskott och robotdammsugare köksutrustning, t.ex. lufttorkare, mixers etc.

Helle Lauritzen

Helle Lauritzen

Specialist på köksmaskiner som mixer, wokpannor, stekpannor osv.

Mads Jensen

Mads Jensen

Specialist på lufttorkare, torkare och många coola prylar.

Hur vi skriver våra recensioner

På Mydinners samlar vi in recensioner och rekommendationer om olika produktgrupper som kaffemaskiner, köksutrustning och många andra hushållsprodukter. Dessutom samlar vi in översikter och recensioner av restauranger och matställen i hela landet. Dessa två översikter bygger på två olika tillvägagångssätt, som vi kommer att utveckla nedan.

Hur vi skriver om. produktrecensioner

På mydinners sammanfattar vi våra rekommendationer utifrån externa tester, kundkommentarer och recensioner. Vi undersöker varje produkt för att ge dig en översikt över vilka produkter och återförsäljare du kan hitta på marknaden och hur de skiljer sig från varandra.

Riktlinjer för våra studier:

 • Vi kollar in flera olika recensioner och tester som alla lyfter fram produktens för- och nackdelar. Detta ger oss en inblick i hur olika bedömare och tester rekommenderar en specifik produkt och nyanserar rekommendationen. Vi kan därför ge korrekta recensioner om produkter som har testats och granskats.
 • Våra recensioner omfattar forskning om utseende och design, pris samt funktionalitet och specifikationer för olika produkter.
 • Vi går in på detaljer som garantier, rykte och varumärken.
 • Vi bedömer och undersöker produktens kvalitet, ofta i förhållande till priset, eftersom dessa två faktorer ofta påverkar varandra.
 • Trots sponsrat innehåll kommer vi alltid att hålla ett öga på den goda produkten och de specifika för- och nackdelar som produkten har.

Hur vi skriver om restaurang- och matupplevelser

På Mydinners sammanställer vi rekommendationer så att du kan hitta de bästa erbjudandena och matställena i Danmark. Det gör vi genom att göra grundlig research om de olika restaurangerna, stora som små, och genom att äta på ett stort urval av de restauranger vi rekommenderar.

Vi granskar bland annat restaurangernas webbplatser, menyer, andra rekommendationer och recensioner från andra stora medier eller mindre forum. Dessutom jämför vi recensioner av matställena från kunder och forskning och läser andra åsikter om det specifika stället.

Riktlinjer för våra studier:

 • Vi har kollat in flera olika recensioner och tester som alla lyfter fram för- och nackdelar med matställena. Detta ger oss en inblick i hur olika bedömare och tester rekommenderar en viss plats, vilket nyanserar rekommendationen.
 • Vi granskar webbplatsens egna beskrivningar och kundreferenser.
 • Vår forskning omfattar forskning, våra egna erfarenheter och besök samt större recensioner av platserna och olika erbjudanden.
 • Vi går in på detaljer som rykte, varumärken och storlekar.
 • Trots sponsrat innehåll kommer vi alltid att hålla utkik efter det goda stället och de specifika för- och nackdelarna med matstället eller affären i fråga.

De restauranger som du hittar i våra guider och översikter finns oftast tillgängliga hos våra samarbetspartners. Vår forskning och våra tester av matställen är utarbetade av våra professionella och subjektiva kollegor. Det betyder att om du är osäker på vilka för- och nackdelar en plats har, kan vi hjälpa dig att bestämma var du ska köpa din nästa affär eller boka ett bord.

Information om ProductTesting.se:

PK MEDIER ApS
Strandlodsvej 6 B 2 th
2300 Köpenhamn S
CVR: 37296783

Rulla till toppen