Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Gel blaster – Den bästa gelblasterpistolen i Sverige

Ha kul i timmar med en gel blaster gun. Den populära pistolen skjuter gelpellets, som är vattenbaserade och därför helt miljövänliga och ofarliga. Hitta fler modeller som Glock och andra välkända vapen i Sverige.

På Produkttestning hittar du många olika typer av produkter som testas och recenseras så att du som konsument enkelt och bekvämt kan hitta den bästa produkten inom den kategori av produkter som du vill veta mer om.

Timmar av kul

Som nämnts är en gelblaster ett populärt hobbyvapen som inte är avsett för barn, men som ändå kan betraktas som en leksak – åtminstone för vuxna.

En gel blaster gun kommer i ett realistiskt utseende som lätt kan misstas för olika typer av vapen och har realistiska detaljer. Det gör leken med just den här produkten till en rolig och realistisk scen som saknar motstycke.

Tack vare det vattenbaserade materialet behöver du inte oroa dig så mycket för städning eftersom kulorna självförstörs när de träffar marken.

Gel blaster är det miljövänliga valet

Eftersom de små kulorna är vattenbaserade kommer de att förvandlas till vatten när de träffar en hårdare yta. Därför behöver du inte oroa dig för att lämna kvar plast- eller metallrester i naturen efter lekstunden.

En Gel Blaster är därför ett utmärkt val för dig som inte vill kompromissa med deltaägarna, men som inte heller vill skada den vackra natur som Sverige har att erbjuda eller påverka miljön.

Flera olika modeller av gelblaster

Är du särskilt förtjust i en viss typ av vapen, t.ex. en Glock eller den stora MP5K. Valet är helt och hållet ditt. 

Upptäck de många alternativen hos olika återförsäljare och hitta den gel blaster gun som passar dina behov i Sverige. Vi hjälper dig att hitta den bästa modellen till det bästa priset.

Hitta den bästa airfryern här.

FAQ

Var kan jag köpa en gel blaster i Sverige?

Det finns olika alternativ och återförsäljare där du kan hitta en bra gelblaster att använda i din nästa strid. Du kan också köpa både kulor och andra relevanta tillbehör.

Hur mycket kostar en gel blaster i Sverige?

Priset på en gel blaster beror på återförsäljare, kvalitet och storlek. Ofta kan även varumärken påverka priset. Du kan dock förvänta dig att betala minst 599 SEK.

Vad används en gelblaster till? 

En gel blaster är en verklighetstrogen leksakspistol som skjuter iväg en gelkula som har blötlagts i vatten. Gelblasters liknar paintballgevär och blir allt populärare att använda i aktiviteter som liknar paintballskirmish och laser tag.

Hur länge håller gelkulor?

Förvara hydratiserade Gel Blaster gelkulor i en lufttät behållare, på avstånd från väder och direkt solljus, så håller de i upp till 2 veckor. Sänk ner gelletarna helt i vatten för förvaring i upp till tre månader.

Information om ProductTesting.se:

PK MEDIER ApS
Strandlodsvej 6 B 2 th
2300 Köpenhamn S
CVR: 37296783

Rulla till toppen