Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Hjem » Hushåll » Airfryer bäst i test – Guide till bästa airfryers 2023

Airfryer bäst i test – Guide till bästa airfryers 2023

bästa airfryer

Om du vill spara tid i köket kan det vara en idé att titta på en airfryer, en varmluftsfritös för ditt kök. Du kanske vill leta efter en air fryer från Onyx, Cosori och OBH Nordica, som är några av de bästa i testerna 2023, men även från tidigare år. Flera märken tillverkar också sina maskiner i XXL-format.

Airfryer bäst i test 2023 – 5 utvalda airfryers

Låt oss hitta rätt produkt för dig, så att du kan komma hem med din favoritmaskin som passar perfekt för dina behov. Det kan ju variera vad människor behöver. Oavsett om det är en stor XXL, eventuellt en med dubbla lådor eller om det är den minsta som finns på marknaden eftersom den måste få plats i en liten lägenhet.

Låt oss hitta rätt produkt för dig, så att du kan komma hem med din favoritmaskin som passar perfekt för dina behov. Det kan ju variera vad människor behöver. Oavsett om det är en stor XXL, eventuellt en med dubbla lådor eller om det är den minsta som finns på marknaden eftersom den måste få plats i en liten lägenhet.

Hitta din nästa air fryer

Se vår översikt över de modeller som är bäst i test just nu, men på sitt eget sätt. Vi har tittat på recensioner och rekommendationer och här är våra val.

Visa mer Visa mindre

ONYX Cookware 8L – Bästa i test airfryer

Prova i 100 dagar med full nöjdhetsgaranti

bästa airfryer

Över 2100 bra recensioner

ONYX

#1 Airfryer bäst i test rekommendation

✅ 4.7 stjärnor med +2100 recensioner
✅ Prova i 100 dagar med full nöjdhetsgaranti

Varför välja en Onyx airfryer?

Den här maskinen är en av de billigare modellerna på marknaden, men det betyder inte att den är dålig. Den har otroligt många fantastiska funktioner som du kan använda dig av. Du kan använda maskinen för att tillaga allt från fiskfiléer till hel stekt kyckling, kakor eller bönpommes frites. Den enda gränsen är din fantasi.

Detta märke är inte lika populärt som OBH Nordica, Philips, Cosori etc., men det är en riktigt bra varmluftsfritös eller luftfrys för pengarna. Om du hittar den på rea får du ännu mer för pengarna. Den kommer i ny og næ på tilbud, håll ett öga på denna webbplats.


Cosori Dual Blaze – Bästa Premium airfryer

50 dagars öppet köp

bästa airfryer

4,7 av 5 stjärnor baserat på över 55.000 kundrecensioner

✅ 4.7 stjärnor med +55.000 recensioner
✅ Fri frakt över 300 kronor
✅ 50 dagars öppet köp

Varför välja en Cosori Dual Blaze?

Cosori Dual Blaze airfryer erbjudande är ett bra val när du behöver ett sådant köksredskap. Den kan nämligen ersätta flera olika köksmaskiner med sina funktioner.

Denna modell har Quick Heat-teknik, som värmer ugnen och tillagar maten snabbare. Så om du har en hektisk vardag, när vargtimmen har lagt sig, barnen skriker och magen knorrar, då kan den här modellen från Cosori vara rätt val för dig.

Cosori airfryers finns ibland på rea, så du kan hitta den för en billig airfryer till det billigaste priset. Där du inte behöver kompromissa med kvaliteten. Tillaga din mat med teknik snabbt och enkelt.


Cosori Premium

50 dagars öppet köp

bästa airfryer cosori premium

4,7 av 5 stjärnor baserat på över 55.000 kundrecensioner

✅ 4.7 stjärnor med +55.000 recensioner
✅ Fri frakt över 300 kronor
✅ 50 dagars öppet köp

Varför välja en Cosori Premium?

Vi har valt denna Cosori airfryer som en av de bästa, eftersom du får mycket för pengarna om du investerar i just den här. Du får inte bara en stekpanna som tillagar mat på bästa sätt, utan den har också en massa bra funktioner, såsom pekpanel, praktisk design, QuickHeat-teknik och mycket mer.

Den attraktiva, minimalistiska designen gör inte bara maskinen till en fröjd för ögat, utan gör den också praktisk, eftersom den är utformad för att ta så lite plats som möjligt i både inredningen och köksskåpet. Därför är detta också bra om du har ett mindre kök eller inte vill ha ett stort monster på din bänkskiva.


Onyx airfryer 4L

Prova i 100 dagar med full nöjdhetsgaranti

bästa airfryer Onyx 4L

Över 2100 bra recensioner

✅ 4.7 stjärnor med +2100 recensioner
✅ Prova i 100 dagar med full nöjdhetsgaranti

Varför välja en Onyx airfryer 4L?

Onyx 4L airfryer är, precis som 5L-versionen, en av de bästa airfryers som finns på marknaden. Liksom 5L-versionen har den den bästa tekniken för uppvärmning av mat. Dessutom har man valt att skära bort all onödig bulk på den, så att den tar mindre plats i ditt kök. Maskinens mått är 24 x 24 x 31 cm och med en vikt på 3,4 kg tar den inte mycket plats.


Modell av luftfrysaretagitBedömning
ONYX Cookware 8L1.299 SEK.Bästa i test airfryer
Cosori Dual Blaze3.249 SEK.Bästa Premium airfryer
Cosori Premium2.690 SEK.Bästa Premium
Onyx airfryer 4L999 SEK.Bästa lilla airfryer
OBH Nordica Actifry Genius XL1.825 SEK.Luftfrys med smarta funktioner
Princess Ovn airfryer794 SEK.Bästa airfryer-ugn
Fritel SnackTastic 4202490 SEK.Bästa airfryer för små portioner
Tefal Easy Fry Deluxe591 SEK.Bästa non-stick beläggning
Caso AF200 499 SEKHögsta användarvänlighet

Philips Avance Collection airfryer XXL och varmluftsfritös

Här möter du ett märke som flera har bekantat sig med regelbundet, eftersom det är ett populärt märke. Detta gäller på många områden i hushållet, i köket, på tv:n osv. Men de har också den här Philips Avance Collection XXL airfryer, som har många fantastiska funktioner. 

Det är, som namnet antyder, en stor och rymlig maskin för familjer eller större boenden. Den kan laga och förbereda mat för upp till 6 personer, vilket är en stor air fryer. Den är större än Onyx, Cosori och OBH Nordica.

Maskinen har ”twin turbo”-teknik som gör att den tillagar snabbt och effektivt. Den fungerar som en varmluftsugn, men med snabbare uppvärmning. Men en luftfrysare som den här kan laga de mest utsökta rätterna för många människor. Denna airfryer rekommenderas varmt av oss.


OBH Nordica Actifry Genius XL

Ett märke som du förmodligen också känner till när vi nämner köksmaskiner på ett eller annat sätt är OBH Nordica, som bland alla sina andra produkter har den här läckra actifry-maskinen, som är lysande för dig som har begränsat utrymme men ändå vill ha en varmluftsfritös.

Denna airfryer har ett genomskinligt lock så att du kan titta rakt ner på maten när den tillagas. Detta kan vara en fördel så att du inte bränner maten. Maskinen har en kapacitet på 1,7 kg och har 9 olika förinställda matlagningsprogram.

Priset är också i den billiga änden, eftersom du ofta kan hitta den för någonstans under 3 000 SEK utan några erbjudanden. Men om du hittar den på erbjudande kan du spara mycket pengar.


Få svar på frågan ”Vad är en airfryer?”

Om du inte har hoppat på airfryer-tåget som så många andra har gjort, är du inte ensam, även om det kan kännas så. Antalet airfryer-ägare har ökat markant under de senaste åren.

Den som redan äger en airfryer tycker säkert att det är dags att lära känna detta köksredskap, eftersom det kommer att förändra ditt sätt att laga mat.

Men för att svara på frågan ovan är airfryern en maskin, eller snarare ett köksredskap, som används för matlagning. När du har lagt ingrediensen i airfryern sköter den i stort sett sig själv tills den är klar. Om du däremot använder en kastrull måste du vanligtvis hålla ett öga på den eller röra runt i den.

Airfryer-produkten i sig är en slags varmluftsugn som tillagar din mat utan större förbrukning av olja eller andra fetter, och många konsumenter anser också att det är ett hälsosammare sätt att laga mat på.

En airfryer finns i olika former och storlekar, med olika design och mycket mer. De bäst i test-airfryers har många olika funktioner som många konsumenter är glada över att använda. Det finns helt enkelt inte en måltid som du inte kan laga i en airfryer, och det beror på de många olika funktioner som är inbyggda i produkten.


Vilka är fördelarna med en airfryer som är bäst i test?

Det finns många fördelar med att välja en av de ovan nämnda airfryer bäst i test, eftersom de inte bara har röstats fram av olika experter och testtidningar som de bästa, utan även airfryer i sig har en mängd fördelar som du definitivt inte bör missa.

Här kommer vi att gå igenom några av fördelarna med luftfrysar:

  • Du kan laga mat på kortare tid. 
  • Du får saftigare kött och krispiga grönsaker.
  • Du kan enkelt tvätta dina airfryer bäst i test i diskmaskinen.
  • Uppvärmningstiden är bara några sekunder.
  • Den är liten i storlek, så de flesta kök kan rymma en airfryer bäst i test.

Detta är bara några av de många fördelarna. Det finns många fler som du kan utforska och leta efter.

Utöver ovanstående är det naturligtvis också värt att nämna att du kan använda den för att värma upp saker i stället för att använda mikrovågsugnen. Använd till exempel din airfryer för att värma upp rester, göra snacks som pommes frites eller nyttiga frukt- och grönsakschips, eller för att laga en hel stek.


Du kan också baka kakor i din airfryer.

Om du väntar gäster snart och är för upptagen för att vänta på att ugnen ska värmas upp kan du använda din airfryer bäst i test för att förbereda din tårta.

Du kan till exempel göra en chokladkaka i din airfryer, eller du kan förbereda kakor eller muffins utan problem.

Tänk bara på att med airfryern bäst i test behöver du ofta lägga mindre tid på att tillaga kakorna, eftersom den värms upp mer intensivt och på ett virvlande sätt, vilket innebär att toppen på kakorna också kan bli mer krispig och gyllene än om du hade tillagat dem i en vanlig varmluftsugn.

Men om du inte känner dig bekväm med att sätta igång när du är pressad av gästerna kan du också prova på en lugnare dag och ta reda på vilken typ av tårta som är bäst i en airfryer.

Kilder

  1. goodhousekeeping.com
  2. techradar.com
Rulla till toppen