Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Hjem » Kosttillskott » Proteinpulver utan socker – Få kosttillskott utan kolhydrater

Proteinpulver utan socker – Få kosttillskott utan kolhydrater

proteinpulver-utan-socker

Om du vill minska ditt kolhydratintag för träning och vardagsmat kan du välja sockerfritt proteinpulver som ger bra energi och näring utan att använda för mycket kolhydrater.

Det finns många återförsäljare som har produkter i den här kategorin med sockerfritt urval, och därför kan vi hjälpa dig lite på vägen, så att du kan få en överblick över dina alternativ. Du hittar varianter i allt från BodyLab, Easis och många andra.


BodyLab Clear Whey

Denna välkända tillverkare, BodyLab, har på sin produktlista naturligtvis också en serie där inget socker tillsätts i samband med de kolhydrater som ingår. De är dock fortfarande enormt rika på protein. Det är därför som de väljer proteinpulver utan socker.

Deras Clear Whey-serie är en av deras senaste och bästa produkter och är ett av de ”renaste” och mest koncentrerade proteintillskotten. Denna typ av pulver är en mer ren version, som inte ger den tjockare konsistensen, utan en tunn och uppfriskande ”sportdryck”-liknande dryck.

Detta sortiment av sockerfria proteinpulver finns i smaker som äpple, persika, hallon, apelsin, citron/limon och det senaste tillskottet: vattenmelon.

Bodylab


Easis – proteinpulver utan socker

En annan tillverkare som har sockerfria smaker på hyllorna är Easis. Detta varumärke är också känt för sina sockerfria produkter, som kan köpas i alla tänkbara format och livsmedelsprodukter. Men när det gäller kosttillskott i form av detta pulver är de också mycket bra på att ha ett bra alternativ.

Deras vassleproteinvariant finns i många olika smaker och utan tillsatt socker. För att söta produkten har man använt sötningsmedlet sukralos, som ger ett naturligt sockerinnehåll. Du hittar både sockerfria varianter i deras vassleprotein och i deras Protein Clear Shake-serie.

Vilka andra proteintillskott kan du få sockerfritt?

Proteinpulver utan socker är inte det enda alternativet när det gäller kosttillskott. Du har också möjlighet att köpa barer, BCAA, EAA och andra kosttillskott som finns hos BodyLab. Du kan även få inspiration till olika proteinpulverrecept på vår webbplats.

På BodyLab har vi också erbjudanden om sockerfria proteinbars då och då som du kan utnyttja. Här hittar du barer med smaker som choklad/banan, vit chokokladkaka och många andra. Förutom sockerfritt proteinpulver kan du också hitta sockerfritt kreatin, som är ett annat tillskott för din träning.

Find din romaskine hos FysiqHänvisning till källor och tester

Rulla till toppen