Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Hjem » Kosttillskott » Proteinpulver erbjudanden – hitta de bästa rabatterna här

Proteinpulver erbjudanden – hitta de bästa rabatterna här

till bästa proteinpulver

Hitta de bästa rabatterna och erbjudandena på proteinpulver så att du kan spara pengar samtidigt som du får den mängd du vill ha. Läs vidare för att få de bästa erbjudandena för proteinpulver.

Våra rekommenderade bästa proteinpulvererbjudanden

tilbud proteinpulver

Bodylab Whey 100​

God smak
Hög kvalitet
Bra för shakes
tilbud proteinspulver

Bodylab Vegan Protein Blend

Plantebaseret​
Høj kvalitet​
God til bagning​

Att köpa proteinpulver kan bli dyrt i längden, särskilt om du använder proteinpulver som kosttillskott dagligen eller till och med flera gånger om dagen. Därför är det fördelaktigt att köpa proteinpulver på rea, så att du inte går i konkurs varje gång du behöver fylla på lager.


Bästa erbjudandet om proteinpulver:

Bedste Whey proteinpulver​ Bodylab Whey 100
Bästa veganska proteinpulver: Bodylab Vegan Protein Blend​

I denna artikel

Här har vi sammanställt en guide till ett antal bra proteinkällor, inklusive proteinpulver som erbjuds, för att ge dig råd och vägledning. Om du letar efter ett specifikt proteinpulver som erbjuds ger vi dig gärna råd om var du kan hitta det, och om du inte är så förtjust i protein kan du läsa mer om det i guiden.

erbjudande-protein-pulver-1

Bodylab Whey 100​

Bodylab Whey 100 proteinpulver är av flera experter och framför allt av konsumenter bedömt som det bästa proteintillskottet på marknaden. Detta beror både på den goda kvaliteten, men framför allt på den goda smaken, som är intensiv och god. Därför är denna produkt en favorit när det gäller vassleproteinpulver.

Prisklass: 192-229 SEK.

Typ: Vassleprotein

Gram: 1000g

Fördelar:

 • Shakes/smoothies
 • God smak
 • Hög kvalitet
 • Fler smaker

Det goda med Bodylab Whey 100 proteinpulver

Vassleproteinpulver är en optimal källa till extra protein om det behövs i kosten. Detta kan naturligtvis ha flera orsaker, bland annat muskeluppbyggnad. Bodylab proteinpulver utvinns ur färsk mjölk från kor, där vassle och protein från denna används för att göra det fantastiska proteinpulver som vi känner till.

Det finns olika smaker, alla utan tillsatt socker, så oavsett om du gillar choklad, jordgubbar eller den klassiska vaniljsmaken finns det säkert en som passar dig. Bodylab Whey 100-proteinpulver finns också ofta på erbjudande från Bodylab.

Bodylab

Fri frakt
1-2 dagars leveranstid
E-märkt webbutik
bästa proteinpulver erbjudanden

Bodylab Vegan Protein Blend​

Det kan vara svårt att täcka sitt proteinintag som vegan, eftersom grönsaker i sig inte är lika proteinrika som animaliska produkter. Bönor, linor och kikärter innehåller naturligtvis mycket protein, men det kan ändå vara svårt att få i sig det dagliga intaget.

Prisintervall: 119 – 139 SEK.

Typ: Växtprotein

Gram: 400g

Fördelar:

 • Shakes/smoothies
 • Bakning
 • Växtbaserad
 • Fiberrik
 • Ärliga smaker
 • Hög kvalitet

Det positiva med Bodylab Vegan Protein Blend

Med Bodylab Vegan Protein Blend har du möjlighet att täcka ditt dagliga proteinintag på ett läckert och välsmakande sätt. Det finns två välsmakande varianter, en med förstklassigt kakaopulver och en med Madagaskars vanilj, som kan blandas med vatten, mandel- eller havredryck och avnjutas som en shake, eller så kan den blandas till en läcker smoothie eller bakas in i en kaka eller våffla som ett extra proteintillskott.

Bodylab proteinpulver är generellt sett ett populärt val bland konsumenterna eftersom det finns många olika smaker och mångsidiga produkter som är välsmakande och lätta att använda.

Bodylab

Fri frakt
1-2 dagars leveranstid
E-märkt webbutik

Proteinpulver är protein i pulverform, vilket är ett kosttillskott och bör därför ses som ett komplement till din vardag.

erbjudande-protein-pulver-1

Barebells Protein Bar​

Barebells Protein Bar är en välsmakande, nästan överdådig, proteinbar som har allt du vill ha när du vill ha något syndigt. Den har chokladöverdrag, knäck, karamell, nötter, marshmallows och massor av andra syndiga saker som inte är så syndiga igen. Det är detta som gör dem till ett utmärkt mellanmål, mellanmål eller en uppladdning efter träningen – och de har förstås också ett högt proteininnehåll.

Prisintervall: 15-22 SEK per styck.

Typ: Proteinbar

Gram: 55g

Fördelar:

 • Efter utbildningen
 • God smak
 • Låg kalori
 • Många smaker
 • Lågt sockerinnehåll

Det positiva med Barebells Protein Bar

Du kan ha en Barebells Protein Bar i väskan för att ha med dig efter träningspasset eller när du blir hungrig men det inte är dags för en hel måltid än. Barebells Protein Bar kan köpas individuellt i de flesta livsmedelsbutiker och kiosker samt i fitnesscenter, men det är också möjligt att köpa ett större paket med till exempel 12 stycken på nätet, och ofta på rea för billiga pengar.

 • Bra som eftermiddagssnack
 • Finns i flera olika smaker
 • Proteinbars kan hjälpa dig att tillgodose ditt dagliga proteinbehov.

Barebells Protein Bar är särskilt berömd för att ha flera olika smaker och vara överdådig och syndig i smaken, även om det inte alls är så. Dessutom har de ett högt proteininnehåll, vilket bidrar till att komplettera en varierad kost där proteinnivån är hög, t.ex. på grund av önskan om muskeluppbyggnad och/eller toning av kroppen.

Erbjudanden om proteinpulver hos dina favoritåterförsäljare

Är du en stor användare av proteinpulver? Och ingår den i flera delar av din kost? Då kommer du förmodligen att använda mycket mer proteinpulver än genomsnittet, vilket innebär att du måste köpa mycket mer proteinpulver för att fylla på. Det är här som proteinpulvererbjudanden inte är en dålig idé.

Många av de populära återförsäljarna av proteinpulver, BCAA, proteinbars med mera har en särskild sida för de erbjudanden de har. Därför hittar du säkert proteinpulver på erbjudande när du fyller på dina lager.

Exempel på detta är Bodylab och Musclehouse, som är två favoriter bland många konsumenter av proteinpulver. Båda har en särskild sida för erbjudanden, som är värd att kolla in om du letar efter något mer att köpa.

Vem vet, du kanske också lockas av några av de andra fantastiska erbjudanden som också finns på sidan med erbjudanden. På Bodylabs webbplats kan du till exempel nästan alltid hitta bars, pre-workoutdrycker, proteinsnacks och mycket annat som är bra att ha med sig och som även är bra att ha med sig i farten.

Vilken typ av proteinpulver ska jag välja?

Det finns skillnader i vilken typ av proteinpulver du bör välja när du behöver protein. Här går vi igenom vad varje typ gör, varför du bör använda den och vad den gör för dig.

Protein är kroppens byggsten, det är det som håller musklerna starka och håller dig igång. Dina muskler innehåller själva protein. Om du vill öka din muskelmassa måste du ge dina muskler protein så att musklerna har något att äta när de växer.

Proteiner finns i kött, fisk och mejeriprodukter och är därför goda proteinkällor. Men glöm inte att många grönsaker också innehåller en stor mängd protein, vilket kan ersätta animaliska proteinkällor. Dessa inkluderar bönor, kikärter, linser och så vidare.

Proteinpulver tillverkas vanligtvis av mjölkprotein, eftersom det är lättast att utvinna protein ur detta.

Typer av proteinpulver

Det finns olika typer av proteinpulver, bland annat:

 • Whey protein (vassleprotein)
 • Kaseinprotein
 • Sojaprotein
 • Risprotein

Vassleproteinpulver utvinns ur komjölk, närmare bestämt ur vassle, och innehåller 20 % mjölkprotein. Detta typiska proteinpulver absorberas snabbt av kroppen, och därför anses denna typ av proteinpulver också vara den bästa för pre- och postworkout. Vassle är också vanligtvis billigare än de andra typerna av proteinpulver.

Kaseinproteinpulver utvinns också ur vassle, men innehåller en mycket högre mängd mjölkprotein än vassleprotein, nämligen så mycket som 80 %. Kasein ger dig dock inte samma mängd aminosyror som vassle, vilket är en viktig ingrediens. Kasein absorberas långsamt i kroppen, vilket är anledningen till att det är bra att ta det före sänggåendet.

Soja- och risproteinpulver utvinns ur sojabönor respektive risgryn. Dessa typer av växtbaserade proteiner innehåller ofta, men inte alltid, lika mycket protein som proteinpulver från mjölk. De är dock två mycket bra alternativ för veganer, till exempel.

Så vad ska jag välja?

Det är svårt att säga generellt vad du ska välja, eftersom det beror på höjd och djupgående, syfte med mera. Vi kan dock säga att det är optimalt att använda både vassle- och kaseinproteinpulver när man försöker bygga upp muskelmassa, eftersom uppdelningen ger den mest optimala användningen av dygnets 24 timmar för att absorbera protein.

Om du är vegan är växtbaserade proteiner helt klart det bästa alternativet, och det finns goda skäl till det. Om du är laktosintolerant är det ett misstag att tro att du inte kan använda vassle- och kaseinprotein, eftersom laktos inte finns i dessa typer av protein. I själva verket kommer laktos från mjölksocker, men här extraheras endast mjölkproteinet.


Kan du använda ditt proteinpulver i något annat än shakes?

Har du köpt för mycket proteinpulver på rea eller köpt en smak som du inte gillade, men som du vägrar att slänga? Sedan finns det hjälp att få. Eftersom det är möjligt att använda Bodylab- eller vassleproteinpulver i något annat än mjölk och vatten. Du kan också blanda den i din morgonjuice eller i din smoothie.

Med ditt Bodylab-proteinpulver har du möjlighet att lägga till det i många av dina recept. Du kan till exempel baka bullar, pannkakor eller proteinbars med din favoritsmak. Dessutom kan du också lägga till den i din dagliga havregrynsgröt om du vill ha en annan smak eller mer protein i din vardag, det är bara din fantasi som sätter gränser.


Fördelar med proteinpulver

Sammantaget finns det många goda fördelar med att ta proteinpulver. Först och främst bör du nog bestämma vad du vill uppnå genom att till exempel använda vassleproteinpulver. Är det för att du vill bygga upp muskelmassa så att du kan vara i form till sommaren eller är det för att du vill uppnå en önskad viktnedgång och därför behöver mättande proteiner.

Men om du vill ha en snabb och mättande måltid som du kan ta med dig i farten är detta också ett självklart val. Vissa forskare har också funnit att proteinpulver bidrar till att stärka kroppsfunktioner som ben, muskler, naglar och hår. Dessutom bidrar den också till att stärka immunförsvaret, hjärtat och förebygga sjukdomar.

Om du är lite osäker på om proteinpulver är något för dig kan du börja med att köpa en påse bodylab- eller vassleproteinpulver som erbjuds. Du sparar lite pengar och får reda på om det verkligen är något för dig.


Hänvisning till källor och tester:

Totalshape – se källan här.
expertreviews – se källan här.

[ratemypost]

Rulla till toppen