Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Hjem » Kosttillskott » Proteinbar erbjudanden – Hitta det bästa i test och billigast

Proteinbar erbjudanden – Hitta det bästa i test och billigast

proteinbar-front-offer

Var hittar du de bästa eller billigaste erbjudandena för proteinbars? Vi hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena och priserna på märken som Barebells, Bodylab och andra bra proteinbarer.

Det finns massor av rabatter och prissänkningar att välja mellan på den enorma marknaden för lågkolhydratkost. Det kan ibland vara en djungel att navigera i, och därför har vi samlat några av de bästa och billigaste produkterna i den här kategorin, så att du snabbt kan komma igång med dina kosttillskott.


Våra rekommendationer


Barebells – Otaliga smaker

Denna tillverkare har ofta erbjudanden om proteinbars som omfattar flera av deras smaker. De har allt från smaker och kombinationer som Berry Licorice, Banana Dream till Caramel Choco och Rocky Road med marshmallow.

Dessutom har de några varianter som är tillgängliga som veganer, vilket därför gynnar fler användare av detta kosttillskott. Du kan hitta Vegan Hazelnut and Nougat eller Vegan Salty Peanut, som är utan animaliska produkter. Dessa har fortfarande ett högt proteininnehåll.

De är inte de billigaste på marknaden, men med ett bra proteinbarserbjudande kan du hitta dem för strax under 200 SEK. för ca 12 stycken.


Bodylab – varierande utbud av proteinbars

Det här varumärket är en välkänd tillverkare av proteinpulver och kosttillskott och erbjuder därför ibland även deras Bodylab-proteinbar. De är duktiga på att ha kampanjer, rabatter och andra prissänkningar på just denna produktgrupp.

Hos denna tillverkare hittar du ofta de vanligaste smakerna och kombinationerna, som ofta är karamell, choklad, cookie, banan och cookie. Med ett märke som Barebells hittar du däremot andra mer innovativa smakkombinationer. Bodylab är dock ofta lite billigare eller har bra erbjudanden om proteinbars.

Deras produkter finns i fysiska butiker, men även online och med snabb leverans.


Nutramino bar

En annan tillverkare som är värd att lyfta fram är dessa, som du ofta hittar i flera butiker och på nätet. De har ofta erbjudanden om proteinbars på flera av sina produkter inom detta segment. Det kan handla om allt från rabatter på några få procent till 60-70 procent på vissa utvalda produkter under särskilda perioder.

Deras barer är goda och solida och finns i olika smaker som krispig karamell, choklad, jordnötter, kakdeg och många andra välkända smaker. De har så många som 6 olika smaker så att du kan hitta exakt den smak du tycker bäst om.

Nutramino Wafer Hazelnut – bar

Nutramino har också gjort flera olika typer av bar, så du kan också smaka på andra texturer än den typiska baren som vi ser hos både BodyLab, Barebells och Nurtramino själva. De har faktiskt dessa våffelliknande barer som är mer krispiga och kexliknande än en vanlig proteinbar.

Förutom Wafer Hazelnut finns i denna produktkategori även vanilj och choklad. Dessutom tillverkar de även XL-produkter som är möjliga att hitta med bra erbjudanden eller rabatter.


Hänvisning till källor och tester:

Letar du efter hjälp med viktminskning? Läs då här: https://mitvaegttab.dk/wegovy/

Rulla till toppen