Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Hjem » Köksutrustning » Test och recension av Onyx airfryer – se utbudet av Cookware

Test och recension av Onyx airfryer – se utbudet av Cookware

onyx airfryer

Testet av Onyx airfryer är en enkel lösning för dem som vill laga mat på ett enkelt sätt och som kanske inte har utrymme att utforska köket med olika köksmaskiner, redskap och recept. Läs mer i den här recensionen av deras maskin och var du kan få den billigt jämfört med Pricerunner.

En Cookware-fritös med bra recensioner är ett självklart val om du vill att en maskin ska göra jobbet åt dig och göra vardagliga middagsrätter, extravaganta menyer eller bara ett mellanmål.


Onyx airfryer – bäst i test

Onyx airfryer

ONYX Cookware

✅ 4,7 stjärnor på Trustpilot med +1800 recensioner
✅ Prova produkten i 100 dagar med full returrätt

Denna airfryer är bäst för:

 • Stor användarvänlighet
 • Non-stick-beläggning på korgen
 • Digital LCD-display
 • Enhetlig värmefördelning

Höjdpunkter:

 • Fri frakt och 100 dagars returrätt
 • 50 % snabbare att rengöra
 • Tillbehör som tål att diskas i diskmaskin
 • 5L – stor och rymlig
KategoriAirfryer
VärmeEnhetlig värmefördelning
Programmerare8 förinställda
Tillgängliga färgerVit
Volym5 L

Airfryer recension – kompakt och bra recept

Med en airfryer från denna tillverkare får du inte bara en smart lösning för matlagning, utan också en praktisk maskin som är lätt att rengöra efteråt och som har en bra recension. Korgen som maten tillagas i kan enkelt tas bort och ställas i diskmaskinen. 

Dessutom kan resten av kylskåpet enkelt torkas av med en trasa, så är din luftfrys redo att användas igen för nästa måltid. En Onyx airfryer erbjudande med bra recension har en bra kapacitet, även om den inte tar upp mycket utrymme, och därför kan du både laga mat till många personer samtidigt eller bara medelstora portioner till dig själv.


Beredning av alla typer av rätter

En airfryer kan användas för att tillaga alla typer av rätter, både färska och frysta råvaror, vilket gör den till den perfekta köksmaskinen. Oavsett om du vill ha en simmande stekyta, en krispig kycklingbit med skinn, kokt potatis eller grönsaker med bett, kan den oumbärliga köksmaskinen producera det. 

Hitta de bästa priserna på maskinen här, jämförda med Pricerunner och uppdaterade för 2023. Vi har också samlat de senaste Onyx-rabattkoderna i guiden nedan, för dig som vill göra ett fynd.

Se även vår fullständiga guide med erbjudanden om Onyx-potter i denna fullständiga översikt över 2023.

ONYX Cookware

✅ 4,7 stjärnor på Trustpilot med +1800 recensioner
✅ Prova produkten i 100 dagar med full returrätt

Ställ bara in din fritös på displayen så att du kan välja vilken mat du vill tillaga och hur den ska tillagas. 

En luftfrysare som erbjuds producerar också mat genom att använda mycket varm luft som cirkulerar med hög hastighet. Dessutom har detta märke tänkt på att deras modeller vanligtvis har en automatisk avstängningsfunktion, vilket garanterar att du kan använda din luftfrys utan risk för fara. Du kan också hitta dessa saker i din handbok, som du kan läsa mer om.

Du kan få en bra översikt över de olika airfryers som erbjuds samt en recension här.


Varför ska du välja en Onyx airfryer?

Det finns många goda skäl att välja en airfryer för en bra affär från Onyx Cookware airfryer med bra recension. Först och främst har du med en maskin möjlighet att laga den mest utsökta krispiga maten utan att använda mycket olja. Du kan till exempel göra läckra och krispiga pommes frites, krispig kyckling eller något annat utan att behöva steka maten i en massa olja.

Se även vår kompletta guide till det bästa proteinpulvret 2023, där finns massor av inspiration att hämta också. matlagning med actifry.

ONYX Cookware

✅ 4,7 stjärnor på Trustpilot med +1800 recensioner
✅ Prova produkten i 100 dagar med full returrätt

Krispig mat utan att steka

Förutom att du kan laga krispig mat utan att steka, får du med en luftfrys från det populära varumärket med goda recensioner också en köksmaskin som gör din matlagning och vardag mycket enklare. Allt du behöver göra är att trycka på en enda knapp och maskinen gör resten åt dig. Därför behöver du inte hålla ett öga på maten hela tiden, utan kan i stället ägna väntetiden åt resten av matlagningen. 

Varumärket är särskilt omtalat för sina användarvänliga modeller, som kan köpas till ett rimligt pris. I en recension av köksmaskinen i fråga säger en expert att modellen är särskilt lätt att använda, vilket gör den lysande för den upptagna personen som vill göra matlagningen så enkel som möjligt.

Bland de andra märkena som gör sig bra på marknaden kan vi nämna Cosori. De är mycket bra när det gäller pris och funktioner. Onyx airfryer och Cosori är de bästa på marknaden i detta avseende.


Är köksmaskinen värd pengarna?

Det är svårt att säga om en luftfritös är värd pengarna för dig, men i de allra flesta fall är svaret ja, eftersom de presterar bra i recensioner. Luftfrysare är en mycket populär och modern köksutrustning, och de allra flesta användare tycker att deras matlagning har blivit betydligt enklare och hälsosammare. Dessutom kan du ofta hitta denna köksutrustning på deras webbplats. 


Rekommenderas i sin helhet

Köksmaskinen är mycket rekommenderad och vi vågar nästan lova att en luftfryggapparat från Onyx med goda recensioner kommer att leva upp till dina förväntningar. Genom att välja en luftfön med goda expertomdömen kan du också vara säker på att få en modell som fungerar perfekt. Naturligtvis är det stor skillnad i kvalitet beroende på vilken modell från märket du väljer, och därför är det bra att köpa en enhet med bra recensioner för att vara säker på att den lever upp till förväntningarna.


Vad kan du göra i din stekpanna?

Låt oss säga att du har köpt en Onyx airfryer eller en annan modell som passar dina behov – vad ska du laga i den? Det kan vara svårt att veta vad som är gott att göra i detta köksredskap, snarare än vad du kan göra i ugnen eller fritösen.

Inte bara vi, utan de flesta recensioner och tester påpekar hur läckert och snabbt det här kökselementet är för att laga den bästa och hälsosammaste maten. Du kan värma och tillaga en fiskfilé utan att behöva tillsätta mycket smör och fett.


Inspiration med recept från Onyx airfryer

Men låt oss ge dig lite inspiration till din matlagning med din framtida eller nuvarande köksutrustning från märket som specialiserat sig på produkter för hemmet. Det finns faktiskt många spännande recept från Onyx airfryer att hitta på nätet, både när du behöver göra det snabbt och när du har lite fritid hemma privat.


Bakad potatis

Du kan snabbt och enkelt göra den godaste bakade potatisen till din mat. Detta inkluderar den gammaldags bakade potatisen i aluminiumfolie, men också båtar eller skivor, som är enormt goda till sallader och en god köttbit. Den nästan oumbärliga matberedaren från Cookware gör det hårda arbetet och gör dem krispiga utan att du behöver olja.


Recept på lax (eller annan fisk)

Du kan enkelt lägga in en fiskbit i dina Onyx airfryer-recept. Flera kokböcker, recensioner och tester handlar om användningen av den här luftfrysaren för tillagning av fisk och skaldjur, som ofta förbises i detta sammanhang. Med lite uppfinningsrikedom kan du få en saftig fisk utan att behöva vara kock.


Efterrätter

Tro det eller ej, men du kan också använda maskinen för att förbereda godis. Du kan baka små kakor, churros eller andra varma söta rätter i maskinen. Du kan också värma upp frukt för att till exempel göra en god gammaldags banana split.


Bönfrites

Är du intresserad av hälsosamma alternativ ift. Recept kan din maskin också göra en mängd goda och spännande tillbehör och snacks. Vi tycker till och med att de läckra bönpommes fritesna är bra för dem som försöker undvika potatispommes frites. Några tvättade bönor i din airfryer och strö över några rostade sesamfrön, och du är hemma.


Som sagt, du kan göra många olika saker i en airfryer. Du kan tillaga allt från bönpuffar till en hel stek.


Vad kan du vara medveten om? 

När du köper din nästa airfryer finns det några saker du kan titta på. Det finns skillnader mellan de olika modellerna av luftfrysare och deras funktioner. Det här märket är ett mycket populärt märke, så det finns många goda skäl att välja en modell från detta märke, som vanligtvis finns på erbjudande. 

Först och främst måste du tänka på hur många personer du räknar med att kunna laga mat till i maskinen i ditt kök.

Om du lagar mat till flera personer samtidigt eller bara större portioner vill du köpa en större modell som klarar sig bra i recensioner. Detta beror på att det finns olika storlekar på korgen i maskinen och därmed hur mycket mat den kan rymma. Även om de större maskinerna är dyrare kan de ofta hittas på rea.


Modell med större korg – se Pricerunner priser

Om du lagar mat till flera personer samtidigt kan du köpa en modell med en större korg för att laga mat till hela familjen samtidigt. På så sätt behöver du inte göra pommes frites två gånger.

Alternativt kan du köpa en fritös med inbyggda hyllor, som är mycket lik en vanlig ugn. Du kan använda allt utrymme i maskinen och tillaga mycket stora portioner åt gången. Tyvärr säljer Onyx airfryers inte den här typen, men du kan köpa en modell med inbyggda hyllor från andra märken i stället.

Dessutom kan du fundera på hur stor en fritös du kan ha plats för. Även om en fritös i allmänhet är en relativt stor köksapparat varierar storleken på modellerna från detta märke. Om du bor i ett litet hem är det smart att köpa en mindre och mer praktisk modell som du enkelt kan förvara i skåpet. Trots att tillverkaren tillverkar fina modeller av luftfönar skulle det vara bra att bara ha möjlighet att förvara den i skåpet. Var hittar du Onyx-erbjudanden?

Planerar du att investera pengar i en Onyx airfryer, men är osäker på märket? De är bra på recensioner av alla sina produkter, och dessa kan också ofta hittas med bra erbjudanden på deras webbplats. Det är därför helt förståeligt att du vill veta mer om varumärket innan du köper den smarta maskinen till ditt kök. 

Varumärket i fråga tillverkar inte bara köksapparater för airfryer. De tillverkar också många andra köksredskap som stekpannor, grytor, köksredskap, knivar och många andra tillbehör som presterar bra i recensioner och som ofta erbjuds på deras webbplats. 


Tillverkare av innovativ köksutrustning

Onyx airfryers är kända för att utveckla och producera innovativa köksmaskiner som presterar mycket bra i utvärderingen. Deras produkter är av högsta kvalitet och kan användas i många, många år, oavsett om du köper den ovannämnda köksmaskinen, kastruller, grytor, knivar eller något annat. De utvecklar produkter utifrån de behov och luckor som finns på marknaden, så du kan alltid vara säker på att få produkter som lever upp till dina förväntningar.


Har även kastruller etc.

Varumärket, som är känt för sina köksredskap, började med sin populära panna med non-stick, som idag fortfarande är en av deras huvudprodukter, som fungerar helt fantastiskt i översynen och som finns tillgänglig till ett rimligt pris och med bra erbjudanden. Varumärket vill alltid ge kunderna sinnesfrid när de köper någon av deras produkter, och därför erbjuder de också en femårig garanti och 100 dagars returrätt för alla produkter de tillverkar. 

Kokkärlsmärket vill skapa transparens i sitt varumärke och därför kan du bara köpa deras luftfrysar och andra produkter på deras egen webbplats, där du ofta kan hitta bra erbjudanden. 


Rengöring av en fritös – Onyx Cookware eller inte?

Låt oss säga att du har köpt denna läckra köksutrustning för att hjälpa dig med din matlagning, så att du kan servera snabb men också läcker mat till din familj eller dina gäster. Du kan lätt imponera, men är det ett stort projekt att rengöra den? 

Oroa dig inte, det är enklare än du kanske tror. Du kan enkelt och lätt rengöra din Onyx köksmaskin. Samma allmänna rengöringsregler gäller som för andra typer av luftfrysar och aktivrytare.


Var försiktig när du använder stålborstar i airfryern.

Var först och främst försiktig så att du inte använder stålborstar på insidan av rören, eftersom det kan skada beläggningen. Detta kan leda till att de inte fungerar optimalt i längden.

Du kan rengöra insidan av din Onyx airfryer med en mjuk svamp eller trasa om du behöver ta bort matrester, olja eller annat fett. Du kan göra detta 1-2 gånger om året för att hålla den i gott skick. 


Den ”dagliga” rengöring som du bör göra efter användning är snarare en avtorkning av ytorna och en tvätt av korg, tallrik, brödform, bakform eller andra tillbehör som du har använt. Ofta använder du korgen som följer med luftfrysen, i vissa fall kan du tvätta den i tvättmaskinen. 

De flesta Onyx-produkter, inklusive luftfrysarna, tål diskmaskin. Men dessa saker kommer du troligen att få information om i handboken, eller genom ytterligare forskning eller genom att läsa en recension eller en beskrivning någon annanstans, eller hos återförsäljaren. Om du har ytterligare frågor kan du fråga återförsäljaren eller kontakta tillverkaren själv.


Var hittar jag ett bra erbjudande och en rabattkod?

Förutom att detta underbara köksredskap inte är det dyraste i sitt slag kan du hålla utkik efter bra erbjudanden på olika ställen eller här på webbplatsen. Vi älskar när du kan spara lite pengar på dina produkter.

Du kan hålla utkik efter årsdagar som Black Friday, sommarförsäljning, januariförsäljning eller andra årliga kampanjer, erbjudanden och rabattkoder. Här kan du ofta spara mycket pengar, ofta upp till halva priset på ditt erbjudande om Onyx airfryer.

Du kan också alltid hålla ett öga på webbplatser som den här, där dolda erbjudanden, rabattkoder och kampanjer kan avslöjas så att du kan dra nytta av dem. De ändras snabbt, så du kan säkert förvänta dig olika typer av erbjudanden och rabatter. Det varierar mycket.


Håll ett öga på återförsäljaren för. erbjuder

Annars kan du hålla ett öga på den här webbplatsen för tillfälliga erbjudanden från återförsäljare där du kan få några kronor. Eftersom produkten ofta kostar omkring 1 000 danska kronor är det dock begränsat hur mycket pengar du kan spara. Se även den aktuella rabattkoden på den här sidan.

Du kanske också vill ta en närmare titt på handboken för din Onyx airfryer när du har köpt den från återförsäljaren. Det kan ibland finnas fler uppdateringar som vi inte har tagit med i den här guiden och översikten.

Så vi rekommenderar definitivt att du trycker på det och börjar laga mat idag.


Vilken information kan jag hitta i min bruksanvisning för Onyx airfryer?

Om du har investerat i detta fantastiska köksredskap som kan hjälpa dig att laga mat på ett enkelt, snabbt och effektivt sätt, medföljer ofta en bruksanvisning för Onyx airfryer som hjälper dig att förstå modellens specifikationer, funktioner, begränsningar med mera.

Det kan vara så att din produkt måste rengöras på ett visst sätt och att detta underhåll måste göras med specifika produkter eller verktyg. Detta kan ofta variera beroende på version, och därför kan vi inte skriva in specifika uppgifter från manualen för produkten här.

Maskinen tar inte mycket plats och passar in i alla hemkök. Gör din mat snabbt med hjälp av Onyx airfryer-recept. Det välkända varumärket erbjuder en bra service med 5 års garanti, gratis frakt och 100 dagars returrätt.


Hur vi väljer och granskar produkterna

I den här artikeln har alla produkter valts ut och granskats på grundval av grundlig forskning, inklusive extern analys och expertutlåtanden. De utvalda produkterna kan variera i pris beroende på vilken partner som erbjuder dem. Därför är alla produkter vanligtvis grupperade i en prislista som visar var du kan hitta produkten till bästa pris. Trots att vi samarbetar med en rad olika återförsäljare är våra rekommendationer alltid baserade på en övergripande bedömning av produkten. 


Produkterna bedöms och jämförs på grundval av:

 • Produkttester som utförs av opartiska eller officiella aktörer.
 • Recensioner och vittnesmål från kunder
 • Specifikationer, egenskaper, fördelar och nackdelar med produkten.
 • Garantiavtal och leverantörens allmänna service och rykte.
 • Djupgående insikt i vad konsumenten på denna webbplats föredrar.

Ovanstående kriterier är kopplade till produkternas pris och allmänna kvalitet. På grundval av detta görs en subjektiv bedömning som skrivs ner i form av rekommendationer. Det bör påpekas att artikeln inte rangordnar produkterna från bäst till sämst. Det är snarare en genomgång av de mest populära produkterna på marknaden som uppfyller konsumenternas behov.


FAQ om Onyx airfryer​

Är en Onyx airfryer värd pengarna?

En airfryer från Onyx är definitivt värd pengarna. Du får en fantastisk produkt som tillagar snabbare, krispigare, saftigare och fettsnålare än andra tillagningsmetoder. Därför kan en sådan köksapparat i många fall vara att föredra framför både en ugn och en fritös.

Vilken luftavfuktare ska jag välja?

Det finns många bra lufttorkmaskiner på marknaden, vilken du ska välja beror på dina behov. En 5 liters Onyx-luftfritös passar bra för många olika familjestorlekar och hem. Därför är detta ett bra val för många, för matlagning och tillagning av snacks.

Vilken storlek ska jag välja?

Vilken storlek du ska välja beror på hur många personer du ska laga mat till och vad du vill ha den till. Om det är middag för hela familjen är en större airfryer att föredra, medan en mindre airfryer kan göra jobbet om det bara är för mellanmål och liknande.

Är en Onyx airfryer bra?

Om du jämför priset på en Onyx airfryer med andra modeller, är den bäst. Den har alla bra funktioner till ett riktigt bra pris.

Vilken olja är bäst för airfryer?

Du kan använda vilken olja som helst i en airfryer. Vi rekommenderar att du använder en neutral olja, till exempel solrosolja eller rapsolja, men du kan också använda olivolja om du har det till hands. Undvik kallpressade oljor, eftersom de kan ha en bränd smak.


Hänvisning till källor och tester:

Rulla till toppen