Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Hjem » Kosttillskott » Keto proteinpulver – få rätt kosttillskott för din diet

Keto proteinpulver – få rätt kosttillskott för din diet

Keto proteinpulver

Om du har bestämt dig för att titta på Keto proteinpulver som ett komplement till din kost är det bra att få veta lite om vad det innehåller och hur du använder det i din kost, måltider och dagliga rutin. Det finns olika produkter som är mer relevanta i detta sammanhang än andra.

Du kan också använda flera vanliga proteinpulver med låg kolhydrathalt, så att du kan hålla dig till din diet eller livsstil.


Vad innebär den här typen av diet?

Om du inte redan vet det kan det först och främst vara bra att veta mer om vad Ketodieten handlar om. Denna typ av kost eller livsstil fokuserar på ett högt proteinintag. Denna typ av mat och kost består av cirka 65-70 procent protein, 25-30 procent fett och endast 5-10 procent kolhydrater.

Eftersom den därför huvudsakligen består av proteiner kan det därför vara ett alternativ att konsumera proteiner på olika sätt, och det är här Keto proteinpulver kommer in, eftersom det kan ge variation till din mat och mellan måltiderna. Vissa till och med med spännande smakkombinationer.

Läs också mer om det bästa proteinpulvret 2023 i allmänhet, om du inte letar efter detta proteinalternativ som beskrivs ovan.


Skillnaden mellan isolat och vassleprotein

I sig är det egentligen samma sak. Vassleprotein är grunden för isolerat proteinpulver, eftersom det utvinns ur vassle. Vanligt vassleproteinpulver är dock ett proteinpulver som vanligtvis innehåller en proteinprocent på mellan 29 % och 89 %, medan ett isolerat proteinpulver vanligtvis innehåller 90 % eller mer protein.

Vassleproteinpulver innehåller också mer fett och naturligt socker, inklusive laktos. Laktoshalten är dock inte tillräckligt hög för att du ska märka något om du är laktosintolerant. Isolatproteinpulver är däremot mycket renare och därför också mycket låg halt av laktos och fett, vilket gör det till ett mycket rent och fettsnålt val.

Vi har också samlat recept med proteinpulver så att du kan se hur du kan använda dina kosttillskott på olika sätt. Recepten gäller både för pulver i normalform och för isolatpulver.

Fördelar med att komplettera med Keto proteinpulver

Den ultimata fördelen med detta substitut för din kost är att du kan konsumera protein på ett annat sätt och med en annan smak än andra typiska proteinkostprodukter, som kött, ägg, ost, linser och andra baljväxter. Det är också enkelt och du behöver inte laga mycket mat innan du kan äta den.

Det leder oss vidare till nästa fördel med Keto proteinpulver, användarvänlighet – om man kan kalla det det så. Det är snabbt och effektivt för en hektisk dag, där du trots allt vill behålla din kost och livsstil med Keto.

Vi har också samlat recept med proteinpulver så att du kan se hur du kan använda dina kosttillskott på olika sätt. Recepten gäller både för den vanliga formen av pulver och för detta pulver ovan.


Vad kan du göra med detta pulver?

Ofta ser du shakes eller andra typer av drycker som är lätta att dricka och som görs med detta Keto Proteinpulver. Du kan också göra gröt i form av havregrynsgröt med proteinpulver eller andra grötformer. När du använder detta tillägg, beroende på märke och varumärke, för din kost får du ofta alla nödvändiga ketounderstödjande ingredienser.

I en ketosprocess förbränner kroppen fett i stället för socker på grund av det minimala intaget av socker. Det gör därför också att blodsockret blir lågt och du måste vara försiktig så att det inte höjs någon annanstans. Om du använder ett speciellt Keto proteinpulver kan du därför få de nödvändiga näringsämnena.

Hänvisning till källor och tester:

Rulla till toppen