Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Hjem » Hushåll » Kaffebryggare – bäst i test – Smeg eller Melitta

Kaffebryggare – bäst i test – Smeg eller Melitta

Med en kaffemaskin från Smeg är du säker på att få en formidabel maskin som kan brygga det bästa kaffet. Det finns flera modeller som du bör titta på och välja den som du tycker är bäst i testet.

För att hitta den bäst i test kaffebryggare för dig kan du läsa vår guide nedan och se vilka modeller som är bäst från Smeg respektive Melitta. Helst en maskin där du inte behöver avkalka den så ofta? Måste den ha så många funktioner som möjligt eller bara kunna göra en enkel och god kopp filterkaffe?

Kaffebryggare bäst i test 2023


Smeg BCC01 och BCC02 – Bäst i test

60 dagars återbetalningsgaranti

Över 50 bra recensioner

Bagaren och Kocken

✅ 4.3 stjärnor med +50 recensioner
✅ 60 dagars återbetalningsgaranti

Varför välja en iRobot Roomba i3?

Den här robotdammsugaren är ett bra val för de flesta eftersom den uppfyller många av de behov som finns i alla hem. Den har avancerad navigering som anpassar sig till hemmet och olika rum. Dessutom har den ett överkomligt pris, vilket absolut inte gör den mindre bra. Det är därför den finns med på listan över vårt bästa robotdammsugartest 2023.


Smeg BCC01 och BCC02

60 dagars återbetalningsgaranti

4,3 av 5 stjärnor baserat på över 50 kundrecensioner

✅ 4.3 stjärnor med +50 recensioner
✅ 60 dagars återbetalningsgaranti

Smeg BCC01 och BCC02

Pris: under 9.500 SEK

Fördelar:

 • Användarvänlig 
 • Snygg design 
 • Automatiskt stopp 

Det är faktiskt både möjligt att hitta en helautomatisk kaffebryggare från Smeg om du vill ha en mycket hjälpsam modell som gör allt arbete åt dig – allt från själva bryggningen av olika sorters kaffe till rengöring och slutligen avkalkning av maskinen. 

De helautomatiska modellerna från Smeg finns i två varianter, en med mjölkskumare, BCC02, och en utan, BCC01. Båda maskinerna är snygga och enkla i sin design, vilket gör att de passar in i alla hem och kontor. 

Dessa modeller kännetecknas av funktionell teknik och är dessutom lätta och enkla att rengöra och har ett larm så att det är lätt att avgöra när du behöver avkalka den. 

SMEG DCF02

Pris: under 3.000 SEK

Fördelar:

 • Bryggar upp till 10 koppar åt gången 
 • Antidroppfunktion 
 • Retrodesign 

Om du är mer intresserad av filterkaffe erbjuder Smeg även en traditionell kaffebryggare så att du kan göra en hel kanna kaffe åt gången. Detta kan naturligtvis fås till ett lägre pris än de helautomatiska kaffemaskinerna, och därför är en traditionell modell också ett bra alternativ för en bäst i test kaffemaskin. 

Det fina med en kaffemaskin från det här märket Smeg är inte bara dess fantastiska förmåga att brygga en aromatisk kopp gott och varmt kaffe, utan också dess vackra retroutseende. Detta gäller oavsett vilken typ av modell du väljer. 

Melitta Excellent 4.0 kaffebryggare 

Pris: ca. 1.300 SEK

Fördelar:

 • Billigt och effektivt 
 • Dubbla värmeelement 
 • Glaskanna ingår 

Med en kaffebryggare av märket Melitta som är bäst i test kan du vara säker på att få en funktionell, prisvärd och kvalitetsmedveten maskin. Den här typen av kaffebryggare kan brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången på bara 6 minuter. 

Den här modellen från Melitta har många smarta funktioner, bland annat automatisk avstängning efter 40 minuter. Samtidigt har den en droppstoppfunktion så att kaffet inte spiller överallt om du tar bort kannan.  

På den medföljande glaskannan i denna kaffebryggare finns en vattenindikator så att du enkelt kan se hur mycket vatten du fyller maskinen och därmed bedöma hur starkt ditt kaffe ska vara. 

Just den här smarta kaffebryggare från Melitta är ECBC-certifierad för gröna bönor, vilket innebär att den har röstats fram som en av de bäst i test för bryggnings- och serveringstemperatur samt bryggningstid. 

Kilder

 1. tomsguide.com
 2. techradar.com
Rulla till toppen