Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Hjem » Kosttillskott » Chokladproteinpulver – Bästa protein och vasslepulver 2023

Chokladproteinpulver – Bästa protein och vasslepulver 2023

proteinpulver med chokolad

För många är en proteinrik kost mer än bara en diet – det är en livsstil. Denna kostmetod blir alltmer populär – och det är inte utan anledning. Kost är nyckeln till ett långt och lyckligt liv – och med många nya, läckra produkter som chokladproteinpulver är det enklare än någonsin!

Älskar du också den syndigt goda mat som utvinns ur kakaobönan? För att vi är det! Nu finns ditt proteinpulver med choklad – så att du kan njuta av smaken av den utsökta kakaobönan med extra gott samvete – och lägga till det i allt från havregrynsgröt till shakes och andra recept.

Vilket chokladproteinpulver är bäst?

Det finns många märken som tillverkar bra chokladproteinpulver, och du hittar flera av dem här – men det som verkligen sticker ut i smaken är Bodylab chokladproteinpulver.


Bästa chokladproteinpulver

Bodylab Whey 100 Ultimate Chocolate

I denna artikel

Vår guide börjar med detaljerad information om våra val av de bästa wokpannorna i testet 2022, och täcker sedan de viktigaste frågorna som en kunnig köpare bör känna till, för dem som vill gå in i köpprocessen för en wokpanna. Låt oss börja.


Bodylab Whey 100​ Ultimate Chocolate

Det är inget skämt att Bodylab chokladproteinpulver är först på listan med sitt Whey 100 Ultimate Chocolate. Som namnet antyder får du här den ultimata chokladsmaken, som passar särskilt bra i många recept – från havregrynsgröt med chokladproteinpulver till shakes och andra läckra recept.

Förutom Ultimate Chocolate finns Whey 100 även i 14 andra smaker. Här hittar du både de mer klassiska som Salted Caramel Milshake och Strawberry Milshake, men också de mer speciella: Peach/Orange och Cookies and Cream. Men Bodylab skriver också själva att deras chokladproteinpulver är en bästsäljare.

Om du inte redan känner till Bodylab chokladproteinpulver, eller Bodylab i allmänhet, så tillverkar de dansktillverkade kosttillskott där kvalitet och smak står i fokus. De är en av de stora aktörerna på marknaden när det gäller kosttillskott och kan också hittas hos många återförsäljare och fitnesscenter.

Specifikationer

 • Prisklass: 180 – 220 kr. 
 • Protein som utvinns ur komjölk
 • Protein pr. 100 g: 70 g

Varför den är med på listan

 • Högt proteininnehåll
 • Riktigt god smak
 • Kvalitetsprodukt

Höjdpunkter

 • 14 olika smaker
 • Högt innehåll av BCAA

Bodylab

Gratis frakt
1-2 dagars leveranstid
Bra kundservice
Är du intresserad av andra produkter? – Läs mer här:

Letar du efter ett mer specifikt proteinpulver? Läs sedan våra rekommendationer för det bästa veganska proteinpulvret, det bästa växtbaserade proteinpulvret och det bästa laktosfria proteinpulvret här.

Är du osäker på vilket proteinpulver du ska välja för din träning? Läs då vår guide om det bästa proteinpulvret för träning.

Om du gillar andra smaker – läs våra rekommendationer för det bästa vaniljproteinpulvret.

Få ut det mesta av ditt chokladproteinpulver

Vissa sköljer ner pulvret med ett glas vatten eller mjölk, medan andra använder det mer i sin mat genom läckra recept som kan ge en extra boost till vardagen. Att tillsätta chokladproteinpulver i dina recept kan vara ett enkelt och roligt sätt att få i sig mer protein än vad du normalt skulle få i en vanlig måltid.

Här har vi samlat några av de bästa recepten med chokladproteinpulver. Du kan enkelt lägga till den i din frukost, lunch, middag, mellanmål och desserter.

Här har vi samlat några av de bästa recepten med chokladproteinpulver. Du kan enkelt lägga till den i din frukost, lunch, middag, mellanmål och desserter.

De recept som vi har hittat till dig är:

 • Havregrynsgröt med chokladproteinpulver

Antal: 1 skål
Tid: ca. 12 min.

Vad du behöver:
1 dl. havregryn
0,5 skopa chokladproteinpulver
2,5 dl vatten eller mjölk (valfritt)
50 g skyr

För toppning (kan varieras efter dina egna favoriter):
1 halvt äpple
1 msk. Topping med jordnötssmör eller karamell

Så här gör du:

 1. Lägg havregrynsgröt och vatten/mjölk i en kastrull och sätt på medelvärme, rör om då och då. När havregrynen börjar bubbla sänker du värmen till 3 och rör om i 3 minuter. När havregrynen har nått önskad konsistens, stäng av värmen och ställ åt sidan.
 2. Tillsätt chokladproteinpulvret i gröt och rör om tills pulvret är helt blandat i gröt.
 3. Häll över i en skål.
 4. Skär äpplet i tärningar och lägg tärningarna och en sked jordnötssmör eller karamelltopping på gröten – njut.

Hänvisning till källor och tester:

Rulla till toppen