Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Hjem » Kosttillskott » Bodylab Whey 100 Protein – En favorit på marknaden

Bodylab Whey 100 Protein – En favorit på marknaden

bodylab whey 100 proteinpulver

Bodylab är en av de mest populära tillverkarna av proteinpulver på marknaden, och det är inte utan anledning. Särskilt med sin vasslevariant levererar de kvalitet till ett bra pris, utan gluten och tillsatt socker. Den här varianten är därför särskilt lämplig för personer som tränar och bryr sig om kvalitet.

Detta Bodylab Whey proteinpulver har röstats fram som det bästa av både konsumenter och forskare, delvis på grund av sambandet mellan pris och kvalitet, konsistens och smak. Detta är några av de faktorer som beaktas när man hittar den bästa varianten genom testning.

Allt om Whey 100 Protein Powder

Denna variant finns i flera olika smaker, beroende på dina egna preferenser. Det finns till exempel vanilj, banan, choklad och till och med en smaklös version som inte ger smak åt den dryck eller måltid som du använder pulvret tillsammans med.

Du får 70 gram protein per 100 gram i den här produkten, som utvinns ur färsk komjölk i en modern och skonsam filtreringsprocess. Detta vassleproteinpulver kan lösas upp genom omrörning i vätskor som vatten, juice eller mjölk. Det bästa resultatet uppnås dock genom att använda en så kallad shaker.

Det finns 1000 gram i denna påse och det finns vanligtvis 30-35 gram i en skopa, som ska blandas med 250-300 ml vätska.

Ett stort plus med Bodylab är att det är 100 procent dansk produktion i Hadsund på Jylland. Där kan du köpa proteinpulver med gott samvete, eftersom det inte finns några misstänkta eller dåliga villkor för de anställda.

En fullständig lista över proteinpulvertester finns här, liksom om du vill läsa mer om proteinpulverrecept.

Hänvisning till källor och tester:

livescience.com
coachmag.co.uk
Rulla till toppen