Vi kan få provision genom dessa länkar. Artikeln är alltså en annons. Läs mer

Hjem » Kosttillskott » Bodylab proteinpulver erbjudande – Whey 100 översyn 2023

Bodylab proteinpulver erbjudande – Whey 100 översyn 2023

Proteinpulver fra Bodylab

Bodylab proteinpulver är Danmarks största varumärke inom kosttillskott, och de har under många år utvecklat några av marknadens bästa varianter som Whey 100 med choklad, vanilj och utan tillsatt socker. Läs vidare för att få veta mer om deras varumärke och var du kan hitta deras kosttillskott.


Bästa proteinpulver från Bodylab


Whey 100 Protein – Vår rekommendation av bästa Bodylab proteinpulver

bodylab proteinpulver

Bodylab

Dosering: 30-35 gr. (1 scoop)

Specifikationer: 

 • Framställd av färsk mjölk från danska nötkreatur
 • Utan tillsatt socker
 • Högsta kvalitet
 • 100 % odenaturerat vassleproteinkoncentrat och -isolat.

Varför välja Bodylab proteinpulver WHEY 100?

Som med så många andra Bodylab-produkter har vi naturligtvis att göra med en produkt av högsta kvalitet. Detta proteinpulver utvinns ur färsk mjölk från nötkreatur, vilket innebär att det inte utvinns i ett laboratorium utan är helt naturligt.

Detta Bodylab proteinpulver WHEY 100 används som ett komplement till en regelbunden, varierad kost och därför inte som en huvudkomponent i en daglig kost. Det är viktigt att fortfarande få i sig mycket grönsaker, kolhydrater och eventuellt kött.

Proteinpulvret WHEY 100 finns i många olika och fantastiska smaker, bland annat Ultimate Chocolate, som är ett av de mest populära och bäst recenserade proteinpulvren med chokladsmak. Den har en smak som liknar Mathildes kakaomjölk, så om du gillar det är det en rekommendation här.

Bodylab


Bodylab proteinpulver – Bäst i test

bodylab proteinpulver

Bodylab


WHEY 100 ISO Pure – Isolate Protein Powder bäst i testet

whey iso pure

Dosering: 30-35 gr. (1 scoop)

Specifikationer: 

 • 100 % rent vassleprotein
 • Ultrafiltrerad proteinkälla
 • Upp till 85 % protein per 100 gram
 • Högt innehåll av grenade aminosyror (BCAA)

Varför välja WHEY 100 ISO Pure?

Med proteinpulver WHEY 100 ISO Pure får du en produkt som är ofiltrerat och koncentrerat proteinisolat. Många andra proteinpulver består av en blandning av vassleproteinisolat och vassleproteinkoncentrat, vilket ger ett högt proteininnehåll, men är inte lika effektivt som denna typ.

Så om du vill ge din kropp den ultimata proteinboosten är detta proteinpulver det rätta för dig. Dessutom kan du komplettera med andra Bodylab-produkter, inklusive BCAA och pre workout.

Du kan få WHEY 100 ISO Pure i fyra olika smaker, var och en med sina egna fördelar. Först och främst finns den fantastiska och populära smaken Ultimate Chocolate, en utsökt, krämig Strawberry Milkshake och Vanilla Milkshake, samt Vanilla Ice Coffee, som är perfekt för dem som älskar iskaffe.

Bodylab


Vegan Blend – Bästa veganska proteinpulver från Bodylab

bodylab proteinpulver

Bodylab

Dosering: 20 gram

Specifikationer: 

 • Op til 68% planteprotein
 • Indeholder alle essentielle aminosyrer
 • 100% plantebaseret
 • Lavet på mandel- og ærteprotein

Varför välja Vegan Blend?

Bodylabs mål har varit att göra det bästa veganska proteinpulvret på marknaden, och man kan säga att de har lyckats. De har inte bara lyckats göra ett proteinrikt pulver som är helt växtbaserat, utan det är också ganska gott.

Vegan Blend med vaniljsmak har samma fantastiska, intensiva vaniljsmak som den populära WHEY 100 Vanilla Milkshake, som är ett populärt val bland många användare. I Chocolate Vegan Blend har de dock valt att tillsätta dubbelt så mycket kakao som i Ultimate Chocolate för att ge en god och intensiv chokladsmak.

Blandningen av mandelprotein och ärtprotein ger en god och naturlig smak. Mandeln har en lätt rostad smak som är riktigt god, och ärtproteinet är helt smaklöst, så de ger en fin, rund bas till detta Bodylab-proteinpulver.

Bodylab


Clear Whey Ice Tea Peach – Bästa Bodylab proteinpulver med smak

bodylab proteinpulver

Bodylab


Kaseinprotein Ultimate Chokolate – bäst med smak

bodylab proteinpulver

Bodylab


Ett bra Bodylab proteinpulver erbjuder

Företaget är danskarnas favoritmärke när det gäller proteinpulver. Sedan 2003 har de utvecklat otaliga varianter och smaker av proteinpulver, och bland de mest populära hittar du Whey 100 med choklad, vanilj och utan tillsatt socker. Hitta bra Bodylab-erbjudanden här på sajten, vi uppdaterar kontinuerligt innehållet under hela 2023.  

Deras proteinpulver är vanligtvis tillgängliga med bra erbjudanden och du kan köpa deras populära produkter hos många återförsäljare i hela landet. Bodylab säljs på Føtex, Netto, Lidl och många andra livsmedelskedjor. Bland de mest populära proteinpulvren finns Whey 100 utan tillsatt socker, med choklad- eller vaniljsmak.

Se även vår stora guide över de bästa proteinpulvren i test.


Bodylab har funnits sedan 2003

Sedan 2003 har Bodylab proteinpulver utvecklats till att bli det bästa på marknaden med stora rabatter och skarpa priser. Varumärket startades eftersom utbudet av pulver var begränsat och de som fanns var av dålig kvalitet. På den tiden kunde man inte få många läckra smaker av proteinpulver som Whey 100 med choklad, vanilj och utan tillsatt socker. Bodylab bestämde sig för att ändra på detta och började utveckla sina populära produkter. 

De har gjort en lång resa och idag är varumärket det största i Danmark och har en stark tillväxt i Sverige och Norge. Tack vare sin mångåriga erfarenhet har varumärket också stor marknadsinsikt och kunskap om vad kunderna kan tänkas vilja ha. När du köper Whey 100-proteinpulver utan tillsatt socker med choklad, vanilj eller någon annan smak kan du alltid vara säker på att få proteinpulver av högsta kvalitet.


Många olika smaker erbjuds 

Med mer än 30 000 nöjda kunder på Trustpilot kan du alltid räkna med att Bodylab proteinpulver aldrig gör dig besviken. De säljer sina produkter till fyndpriser och det finns många ställen där du kan köpa ditt nästa proteinpulver Whey 100 utan tillsatt socker, choklad, vanilj eller någon annan smak. 

Vilken variant av pulvret du väljer är helt upp till dig och beror till stor del på vad du behöver pulvret till. Om du till exempel köper pulvret med choklad kan du göra den godaste chokladkakan utan tillsatt socker. Om du köper Whey 100-proteinpulver med vanilj i stället kan du göra läckra pannkakor med vaniljsmak utan tillsatt socker. Alla smaker finns ofta tillgängliga i närmaste stormarknad med bra erbjudanden.

Se även här hur du gör pannkakor med proteinpulver.

Bodylab logo

Proteinpulver kan vara ett bra sätt att få lite extra protein. 


Vilka typer av proteinpulver har det här varumärket?

Som du förmodligen kan känna av ovanstående stycke har Bodylab proteinpulver ett otroligt brett utbud av produkter och produktlinjer, och det är inte bara i denna pulverform av kosttillskott, utan också allt från proteinbarer, shakes, pannkaka ”pre made” pulver, kreatin, EAA, handelsvaror och mycket mer.

Du kan besöka deras webbplats och se deras breda produktutbud. De har oändliga möjligheter till kosttillskott inom sitt universum. På deras webbplats hittar du också ett antal olika erbjudanden under hela året.

Dessa erbjudanden gäller både i november för Black Friday, för januariförsäljning, sommarmånaderna för sommarförsäljning och alla andra typer av helgdagar och perioder. Men låt oss dyka ner i deras urval och typer av proteinpulver från Bodylab.


Specialutgåvor om proteinpulver

Du hittar standardprodukter som sträcker sig från deras vanilj- och chokladsmak, neutrala produkter till specialutgåvor som släpps regelbundet. Till exempel såg vi i julas att de släppte en ”julutgåva” med kanel- och äppelsmaker.

Du hittar också lite mer läckra smaker som jordgubb, hallon, äpple, kaffe, oreo etc., som är lite mer originella än andra typer av smaker. Deras kombinationer är lite mer spännande om du gillar dessa typer av smaker i din shake eller drink.

Om du tittar på proteinpulver från Bodylab hittar du säkert något som passar dig. Smakerna varierar beroende på om det är deras vassleproteinpulver eller deras veganska pulver. Det varierar beroende på vilken typ, vilka smaker som finns tillgängliga.


Bodylab proteinpulver för din matlagning

Vill du ha ett kosttillskott, men är du inte bra på shakes eller liknande, använder du denna typ av pulver, som tidigare nämnts. Du kan köpa andra produkter från Bodylab i detta sammanhang. De tillverkar bland annat många kosttillskott för matlagning.

Det handlar om toppings till maten, allt från jordnötssmör, chokladsmör till karamellsås. Läckra smaker och godbitar som du kan lägga till din mat för att ge den ännu mer smak och protein. Du hittar ett bra Bodylab-erbjudande längst ner i artikeln.

Bodylab proteinpulver

Du kan också göra en smoothie med proteinpulver


Bodylab-produkter för din bakning

En annan bra produkt är deras bak- och matlagningsprodukter, som består av allt från pulver och torrblandningar för att baka kakor eller andra kakor som får en bra dos av protein. De har också gjort en pizzablandning där din mjölblandning är rik på proteiner och andra bra kosttillskott. Deras bakmixer omfattar även våffelmix och pannkaksmix, så det är bara att tillsätta antingen vatten eller mjölk.

 • Prova deras chokladmuffins eller våffeldeg – de är riktigt goda. 

Dessa blandningar fungerar på samma sätt som proteinpulver från Bodylab. Du blandar pulvret i önskad vätskemassa och blandar ordentligt. Instruktionerna för tillsättning finns på paketen. 

Søger du markise til terrasse? Så læs med her https://sj-m.dk/markise-til-terrasse/.


Andra former av stöd för det dagliga livet

På Bodylab kan du också lära dig mer om vad din kropp behöver för sin dagliga utveckling. Detta inkluderar många vitaminer, ZMA, Omega 3 och kollagen. Och ja, du kan också köpa dessa typer av kosttillskott för vardagen. Du kan också prata med din läkare om du tror att du har brist på vitaminer, kollagen eller liknande och fråga efter rekommenderade mängder för din kropp. Behoven kan variera mycket.

Bodylab säljer alla typer av vitamintillskott, från magnesium, D-vitamin, C-vitamin till B12-vitamin. Dessutom kan du köpa hydrotabs, Omega 3 och fiskoljepiller. Det kan vara en idé att kombinera dem med ditt proteinpulver från Bodylab, men allt med måtta och var medveten om att du kan äta för många kosttillskott.

Sist men inte minst av deras kosttillskott kan du prova deras kollagentillskott, som hjälper till att återställa kroppens naturliga kollagennivåer, vilket påverkar hår, naglar och hud och bidrar till friska leder i ditt muskuloskeletala system. Det finns massor av alternativ som du kan titta på, oavsett om du gillar proteinpulver eller inte.


Läs mer om proteinpulver i allmänhet

 • Erbjudande om proteinpulver
 • Chokladproteinpulver
 • Ekologiskt proteinpulver
 • Proteinpulver Matas

Hänvisning till källor och tester

Rulla till toppen